Geef je publiek een reis door de muzikale tijd met De Tijdmachine

  • Muziekgenre: Disco, Pop, 90s, 00s tot de hitjes van het heden.
  • Programmering van 3 tot 5 uur
  • Aan te passen naar jouw wensen en budget

De naam zegt het al, met De Tijdmachine gaan we terug naar de nostalgische jaren! En hoe! Superzeroes staat achter de Tijdmachine DJ Booth en neemt je bezoekers mee naar de jaren 80 en 90. De 00’s blijven ook niet ongeschonden en we kunnen niet garanderen dat het decibel stabiel blijft: het meezinggehalte is namelijk torenhoog! We gaan van Disco naar Pop en weer terug naar de 90’s met de Spice Girls. Werkelijk alles komt voorbij.

Ons dj-team neemt je bezoekers terug naar de 80’s. Let’s Go Disco! Bootleg Berry en Superzeroes zijn de deejays van de avond, aangevuld door host & dj Bramble. En ze komen natuurlijk niet met lege handen. De verlichte dansvloer en super shiny spiegelbollen geven je publiek een feestje van A tot en met Z! Een volledige programmering die je kan boeken voor jouw festival, club of kroeg.

De Tijdmachine staat in het teken van een reis door de verschillende decennia. Van de 80’s tot en met nu. Onze dj’s en host doen waar ze goed in zijn en bieden afwisseling van originele classics en Remixen. Remixen met een hoofdletter R, want dat kunnen onze tijdreizigers als de beste! Is jouw publiek klaar voor een reis door de muzikale tijd? Voor een volledige programmering bij één boekingskantoor zit je bij Charming Agency goed. Ben je op zoek naar een andere invulling van je programmering? Bekijk ook eens ons andere concept, Charmant Feestje.

Dj’s & host
● Bootleg Berry
● Charmante Gasten
● Dj Bramble

Aankleding
● Verlichte dansvloer
● Spiegelbollen
● Low fog

Extra’s
● Give aways voor het publiek
● Artwork
● Ticketsysteem voor online ticketverkoop.
● Foto’s en/of aftermovie

De tijdmachine impressie

CONTACT

Neem voor het aanvragen van onze artiesten en concepten gerust contact met ons op!

Charming Agency BV
Steenstraat 53
5831 JB Boxmeer

info@charmingagency.nl
06-28869666

Geef je publiek een reis door de muzikale tijd met De Tijdmachine